Jan 16, 2015, 8:23 PM

Времето 

  Poetry » Phylosophy
256 0 0

Времето ни е строител,

но също е и разрушител.

Времето е във живота

и винаги достига

до по-висока кота.

Основен измерител

в космичната обител.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??