Oct 30, 2018, 8:49 AM

Времето минава 

  Poetry » Civilian
441 0 1

Минават всичките неща минават

Само думите и делата ни остават

Но бездушието вечно ще тежи

На тези хора без души

 

Усмихват се говорят ни брътвежи

А някой даже ни се ежи

Без да има най малката представа

Колко малко още му остава

 

И въпреки “Голямата любов“

На народа  който е готов

Да ги прокуди от България навеки

И да им покаже  колко са нелепи

Остават си напук на власт

И даже вкарват още страст

С наглостта си прекаляват

И даже още се надяват

Да им дадем отново власт

А те да дуят ни със сласт

И поискаме ли им обяснение

Да ни лъжат дори без притеснение

 

Но на робството се вижда края

И с тези думи аз не си играя

Човекът вече се променя

И мисленето се изменя

 

Децата вече са големи

Започват да градят промени

Така че вярвайте на тез деца

Защото те ще променят света

 

Сега помнете тези думи

Защото те ще са като куршуми

Започна броенето обратно

За България ще е повратно

© Hristo Hristov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??