Jun 29, 2008, 10:04 PM

Времето така е отредило... 

  Poetry
830 0 10

Полека-лека заглъхват стъпките твои.

Все още боли, но се питам защо ли.

Моя ли е и за кого е болката стара

или просто старият навик боли.

 

Там, където би трябвало сърцето да бъде,

нещо друго тупти, но студено боли.

Липсва ми още, но лице ли, сърце ли

или хиляди излетели през стъклото мечти.

 

Заваля и обърках следите в калта.

Уплаших се, че загубих и твойта ръка.

Обезумяла мислих там, под дъжда,

за какво ли погубих моята душа...

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??