Aug 20, 2011, 3:55 PM

Времето в ръцете ми изтича... 

  Poetry » Phylosophy
1761 0 39


Времето в ръцете ми изтича

като пясък на самотен бряг.

Нищо, че лудува в мен момиче -

впрегнати, годините са в бяг

и не могат да се спрат. С крилете

на финала ми ще полетят...


Някъде далече ще засветя

в тишината на безбрежен свят.


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??