Греша.
От дъното
на душата си –
Аз Греша.
Разочаровам същината...
Ще изапам остриета
с твои чувства –
ще ги положа
върху мои.
Снаждам краищата
или замествам
едно с друго,
мълниеносно!
Сякаш всичко друго...
бяга към снега,
а времето...
времето своята същност търси.
© Слънчоглед All rights reserved.