Бързо мина. Луда и нетърпелива.
Пролетта ни - свежест разпиляна.
Есен идва. А изглежда някак сиво.
Лятото ни в сянка отминава.
Но пред нас е. Времето не спира!
Прохождаме по многолистно, меко.
Пътят ни е жив, дори пулсира.
Въздухът е пресен. Дишам леко.
Под вълшебен танц на листопад,
есенните стъпки носят орисия.
Пред олтара Бог ни чака днес
за да ни дари с благословия.
От вечни истини мечтани в лято
заченахме си рожба несравнима.
Любов ни се роди и осъзнато
да я отгледаме до късна зима!
Да пророним думичките святи -
две щастливи перлени сълзи.
Нека си дарим душите - сляти.
Вричане в единство и завинаги!
http://www.youtube.com/watch?v=zt_7s-Nv2W4&feature=related
08.05.2009
Jullie
© Юлия Димитрова All rights reserved.
Хубав стих!