May 26, 2006, 10:57 PM

Все към себе си..... 

  Poetry
661 0 6
Все към себе си съм търсила път...
...и към теб.
Сега от себе си искам да тръгна...
...не от теб.
Много време изгубих във лутане,
а той е пред мен този път,
който и в съня си все търсех.
Краят е само начало.Пътят е кратък,уви!
Само "Обичам те" е истинско
цяло окъпано от светлини.
Болката дава ми знак...Няма време.
Време за размисли или за истини.
Истинска бях, но като бреме
и моята искреност ще отболи.
Няма да има кой да я помни...
Тръгвам си,само от себе си.
Болката дава ми знак.

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??