Jul 29, 2011, 10:29 PM

Все ми казват 

  Poetry » Other
443 0 4

 

Не се оплаквай, престани -

при теб е чисто, тишина...

Така изглежда

отстрани -

не ми е хубаво сама.

 

Какво е къщата без хора -

дори да е палат мечтан?

Какво, без птиците,

простора?

Какво, без бури, океан?...

 

Самин човек и в рай не може,

а камо ли на този свят!

За двама го създал си,

Боже!

Живее ли пчела - без цвят!

 

 

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??