Jul 21, 2007, 11:43 AM

Все още те обичам 

  Poetry
746 0 1
Все още те обичам, не спрях дори,
все още ме боли, щом зърна теб,
все още се вцепенявам, щом зърна теб,
все още дори не спрях, а как боли!

Кажи ми какво да направя,
кажи ми къде да отида,
кажи ми как да те спечеля отново?
Кажи, кажи, че ме обичаш!

Толкова далеч от мен,
толкова близко в моето сърце.
В моята глава - само ти въртиш се,
на моята уста - твойто име.

Какво стана със защитната стена?
А бях си обещал да не те допускам,
а ето, заби се в моето сърце
и как бавно ме убиваш!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздрави Боби любовта не пита а връхлита както се пееше в една песен ,така че колкото и стени да построиш около себе си тя пак ще ги разруши.....
Random works
: ??:??