Jan 8, 2012, 9:46 PM

Все така 

  Poetry
513 1 5

Все така съм си луда за връзване,
в локви шляпам и пея на глас.
Не ми пука, че казвате: Дързост е.
Няма ме редом до вас. 
И отдавна не чакам харесване,
нито вярвам в безкористни цели.
Като мравка товара си мъкна. Лесно е,
а напоследък  -  даже модерно.
На хоризонта шантаво предана
и на себе си - обич безкрайна.
Нямам минало. Само напред гледам.

И е ясно, нали?  Посветена съм в Тайната.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??