Feb 15, 2023, 9:30 AM

Все така вали 

  Poetry » Love
529 0 0

   

    Все така вали

 

Само в този свят щастливо

времето така лети…

Но в душата ми е зима,

затова сега мълчи.

 

Всичко във снега се губи –

спомен, стъпки и лице…

Не забравяй всички думи,

за любов разказват те!

 

Не заспивай сам далече,

не докосвай сам звезди!

Не забравяй, че съм с тебе,

в тишината съм дори!

 

Само в този свят щастливо

времето така лети…

Само този сняг отново

все така вали, вали…

 

            Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??