Dec 31, 2005, 4:30 PM

ВСЕКИ ДЕН 

  Poetry
596 0 1
ВСЕКИ ДЕН

Ще стават дните ни по-дълги

от нови грижи и мечти.

Ще ставаме по-тъжни,

по-неразбрани,
по-стари – може би.

Но иска ми се да те срещам

отново и отново –
всеки ден.

Да има някой, който

да вижда моето лице.

Да чува мислите, родени

от мойте радост и тъга.

И не е важно колко си далече,

дали аз плача или – не.

Но без да го поискаш се получи,

че ти познаваш ме

от всички хора – най-добре.

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това стихотворение изразява моите чувства :о) Браво!Заслужава една огромна 6 :о)
Random works
: ??:??