Oct 12, 2008, 9:16 PM

Всички мостове изгарям 

  Poetry » Love
966 1 4

Всички мостове изгарям

 

Казах ти, че вече ще бъда нов човек

и на любовта си няма да давам аз превес.

Ще ми е трудно, но ще мога да дишам аз без теб,

макар и да се задушавам, ще вървя напред.

 

 

Ти нежно ме погледна и каза със тъга

колко много ме обичаш, как аз съм светлина!

И молиш ме да не изгарям всички мостове след мен.

Един да си оставя, за да се върна някой ден.

 

 

Преди аз да те срещна, в тъмно-виолетов мрак живях.

Нямаше болка и надежда, само любовта мечтах.

Нямаше и тръпка, от която да кипва и кръвта,

от която да усещам, че съм жива, че тупти

                                                  сърце в гръдта.

 

 

Казах ти, че вече ще бъда нов човек,

но искам ли отново да живея в мрак?

Всички мостове изгарям, но оставям си един,

защото ще се върна, зная, при теб - единствен и

                                                       любим!

© Яна Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??