Jul 19, 2008, 5:47 PM

"Всичко" 

  Poetry » Love
920 0 8
 

"Всичко"

 

Защото ти си утрото и ти си вечерта,

колкото залез си, толкова и зора;

защото никой не може като теб да ме зарадва -

ти си моят слънчев лъч,

който в тъмнината се прокрадва.

 

Защото с теб изпращам луната,

с теб посрещам зората;

колкото ме караш да се смея вечер -

толкова да плача,

когато си далече.

 

Защото имам да ти кажа хиляди неща

и още толкова да те попитам.

От дланите започва любовта,

не се сърди -

тя идва без да пита!

© Велина Виткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??