Сърце за грам?
Ех ти, Любов
дъха последен
за зрънце
ще ми вземеш.
Дарявам ти
душата си
за миг,
моля те
да я приемеш.
В жарава стъпваш
огън ме изгаря
невиждащи очи
рисуват със мечти
образът измислен
сенките долавя
докосва ме
със нежност
а мене ме боли.
Февруари,2019г
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.