Dec 2, 2014, 8:41 PM  

Всичко – до тук! 

  Poetry » Phylosophy
443 0 0

Всичко до тук беше наред -

много раздадох, малко си взех...

Чуждите болки сложих отпред...

Имаше рани, но имаше лек.

 

Всичко от тук нататък добро,

ще го деля по равно на две - 

за тях и за мен. А хорското зло

ще го заровя с голи ръце.

 

Всичко до тук оставям зад мен.

Нова усмивка, ново лице...

Слънце за всички в облачен ден

 нося в своето ново сърце.

 

Няма тревога, няма тъги,

лошото минало свивам в юмрук.

Нека усмихва ме, нека боли...

Страхът го забравям! Всичко – до тук!

© Ива Милорадова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??