Едно небе ми стига само
и в него - олтар.
Сутрин да му се моля,
вечер да ме настига
опрощението.
И да му паля звездите.
Да светят.
Едно небе -
радост в очите,
един олтар -
смях и сълзи.
Някои в него
ще намерят
повече от живота -
Поетично Небе.
А пътят до Него
сама ще измина,
защото съм птица
с душа на икона...
И цветето в нея.
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.