Има два начина да изживеем живота си –
единият е като не вярваме в чудеса, другият,
като вярваме че всяко нещо е чудо.„
Айнщайн
Дъждът не ще прогони тая пролет
дори да превърне в мокър сняг.
Изтича времето безспир отколе
на вечността в безмилостния стяг.
За миналото мисля без тъга,
защото то не се променя,
но бъдещето и мигът сега
са важни повече за мене.
Съдбата си чрез вяра и мечта
да изковеш самичък можеш.
С тях стават всички чудеса в света.
Щом вярваш – всичко е възможно.
Ще вършиш чудеса, когато в тях
повярваш без съмнение и страх.
© Красимир Тенев All rights reserved.