Mar 16, 2012, 11:21 PM

Всичко може 

  Poetry » Other
484 0 0

 

Всичко може, мили Боже,

само да си утвърден.

И с редактори-велможи

ако си на "Добър ден!"

 

Виж, тогава вече можеш

да не бъдеш толкоз тих.

С хубавите да предложиш

някой нескопосан стих.

 

Няма да се забележи,

името ти взема връх.

Някой там ще се наежи:

"Я го виж па тоя! Въх!"

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??