May 8, 2007, 12:29 AM

Всичко си за мене 

  Poetry
622 0 9
 

Оазис красив си  ти в моята пустиня,

Аз пия от сълзите ти светената вода

и на колене застанала, като робиня,

отпивам бавно  от съзлите ти сега.


Ти слънчев лъч си сред облаците черни

И капчица роса си в ранните зори,

В очите ми безцветни и неверни

Натежаваш и отронваш се  във две сълзи.


Ти сън красив си сред толкова кошмари,

Ти звезден дъжд си над черната земя.

Пламък нежен, който душата ми пари...

Да, за мене ти си всичкото това!

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??