Nov 24, 2006, 2:49 PM

Всичко свърши 

  Poetry
853 0 3

Всичко свърши толкова бързо
и само спомен гори,
аз се чудя не те ли боли.
Всичко свърши толкова бързо,
и само сърцето кърви,
аз се питам има ли някаква надежда да се върнеш при мене ти.
Всичко свърши толкова бързо,
а дори незапочнало беше,
всичко свърши и няма ги дните, в който влюбен ти беше.
Всичко свърши, неусетно отмина,
и няма да се повтори знам,
но искам да се върнат нощите и дните,
да се намерят душите
ала всичко свърши,
свърши толкова бързо,
 останаха само следите.

© Бояна Бойкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??