Sep 3, 2010, 8:21 PM

Всичко ти се връща 

  Poetry
893 0 3

В миналото някъде оставих

слабата в мен да я разсичат!

Съвсем нарочно там я аз забравих!

Наивната да лъжат, че  я обичат!

 

В миналото още се измъчва

от премного прегрешения към нея!

Глупачката вече двадесет ще навършва,

а още вярва в принцове и феи!

 

Миналото страшно я прекърши

(не бе подготвена за тази истина)!

Че всичко все някой ден ще свърши,

че има край дори за любовта!

 

Само в миналото слабата остана,

сълзите още там да си преглъща!

А силната в мен сега за теб е рана!

И е щастлива! (Че всичко ти се връща!)

 

 

P.S Не е посветено!

 

 

 

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??