Jul 17, 2009, 8:54 PM

Всичко в тебе изгаря, нали? 

  Poetry
991 0 5

Ще те разкъсам… казвам ти.

Сърцето ти ще изтръгна…

Като летен ураган цялата ти гордост ще отнема…

Ще си играя с теб… ще те измъчвам..

... с думи ще те нараня…

Така, че да ме помниш…

Как ти жигосах сърцето с думи прости… две

Как плътта ти белязах… живота ти изгорих…

Искам да останеш пепел…

Да не се възвърнеш от смъртта…

Душата ти да бъде мъртва…

Харесва ли ти?...

Не… ти плачеш… чувам те

Надявах се да стане така

Всичко в тебе изгаря, нали?

А аз пак ще ти кажа „Обичам те”…

Истината в очите ти ще извикам…

… за да те боли…

 

 

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??