ВСЯКА БОЛКА ОТМИНАВА
Всяка болка отминава,
щом я друга замени.
Всяка болка причинява
лоши спомени, беди.
Всеки вика: "Боже, нека
да не идва тя при нас!
Но без болката човека
няма да е жив в тоз час.
Щом ще идва, да си идва!
Нека дълго не стои!
Та свободна, работлива
да съм аз до сетни дни.
© Анка Келешева All rights reserved.
Благодаря, Ноември
Благодаря, Елена
Благодаря, Иван Иванов
Радвам се, че ви харесва. Бъдете живи и здрави!