May 24, 2013, 10:32 AM

Всяка есен 

  Poetry » Love
525 0 0

Когато видя златни падащи листа,

милвани от нежен вятър свеж

и чуя шепота на есента

във мене пламва стар копнеж -

копнеж по твоите силни ръце,

които така нежно прегръщаха;

копнеж по израженията на твоето лице,

които мечтите в реалност превръщаха.

Как мога да забравя онзи първи миг,

когато твоят поглед срещна моя

и запечатах чаровния ти лик

в сонет от умираща епоха.

© Рика Ктитор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??