May 7, 2024, 7:13 PM

Всяка жена... 

  Poetry
25 0 0

                  на Вриддатма

Всяка жена се казва Мария.

И е малко дете.

С черни очи. И синя магия.

Като Черно море.

 

Всяка жена се казва Мария.

Чисто сърце.

Топла. Внезапна. Стихийна.

Богородица с Младенец.

 

Всяка жена се казва Мария.

Всяка душа… Една

бяла лястовичка- открих я!-

ми каза това.

© Петър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??