И точно тогава...
И точно когато...
И точно тук...
И само сега!...
Една усмивка,
едно докосване,
един поглед...
Две очи,
две сърца,
един ритъм...
Техният!...
Туптят... Туптят... Туптят...
А всъщност е песен...
Песен изпята от тях.
Звук в тишината
и мракът изчезва.
Проблясват лъчи.
Виждаш ги!
Стоплят те!
Галят те!
Просто изгряват...
Просто блестят...
Просто са там...
Обикновен процес,
а всъщност...
Всъщност... поезия.
Тяхната тиха песен
в онази тишина
и в безкрая...
© Тя All rights reserved.