Jun 7, 2012, 7:30 PM

Вяра 

  Poetry » Phylosophy
772 0 5

Отвори се, отвори се, врата!
Не оставай смълчана и глуха.
Нося тежка надежа, но тя
май е безплодна и суха.

Още диша в ключалката сън,
успял да избяга оттатък.
Как потръпва, усещам, ключът,
готов всеки миг да изщрака.

И те моля, отвори се, врата,
дори тишината да дебне
зад студената гола стена.
Искам само за миг да погледна

и духът ми да спре уморен,
учестено да диша от жажда.
Вярвам прошка се крие зад теб,
чрез която светът се преражда.

© Стефан Балди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??