Oct 28, 2010, 7:16 PM

Вяра 

  Poetry » Love
718 0 0

         Вяра

 

Самотно сърце душа светлина

Нощта е нежна топла дъга

Вълнуват ме ласки слова

Обичам безкрайно съня

 

Сянка трепери горещо е знам

Огледало безцветно мога да дам

Виждам безкрая стигам до там

Тялото вярно искам да дам

 

Знак ти оставям вярвам във теб

Лицето ми скрито намирам на път

Поличба ти давам съдба силует

Вяра ми даваш... опирам се в теб

 

                Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??