Mar 3, 2010, 5:46 PM

Вярата 

  Poetry » Other
940 0 8

 

 

Прозорецът грачи и грачи.

В снега е моята неактивност.

В снега е моята сляпа личност –

невиждаща...

невидяна.

 

Цигарата спи в пепелника.

Грачи тялото ми от скука.

И няма врата наблизо,

по която с ключ да почукам.

 

Няма музика, няма фанфари –

отивам си, престорен на мъртъв.

Има ключове, катинари −

от метàла мръсното скърцане...

 

Отивам си, а не искам –

прозорецът грачи, грачи...

Няма по-вярно от вярата –

всевиждаща...

невидяна.

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??