Oct 12, 2010, 2:40 PM

Вярвам 

  Poetry » Love
481 0 1

    ВЯРВАМ

 

Вярвам на магии.

Вярвам на врачки,

на циганския вятър

вярвам.

Направете ми магия,

искам да я моя...

Към дома си вървеше,

броеше светлините

зад прозорците.

Чаках да бъдеш моя...

Тогава солените сълзи

на  нейната самота

до капчица изпих -

стана моя...

Забрави срещите,

забрави лудата възбуда,

когато беше моя...

Сега търсиш

огладнялото пладне

и щастливото утре

на непознатия мъж.

Дано се върнеш отново

и бъдеш моя...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • сега ще ти спретна една любовна...по наследство ми е, така че няма проблем гагагаггага...ако наистина търси " огладнялото пладне " няма смисъл да се връща...на мен ми хареса
Random works
: ??:??