May 12, 2019, 2:07 AM

Вярвам и идвам 

  Poetry » Other
259 0 2

Аз Вярвам!

Аз Идвам!

 

Аз идвам

и вярвам!

 

Вярвам!

Идвам!

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??