Dec 6, 2007, 1:06 PM

Вярвам в срещата на нашите души 

  Poetry » Other
798 0 18

Защо си тръгна тъй внезапно, татко?

Над мен се спусна черна, непрогледна нощ.

Аз страдах много, плаках...

Безвъзвратно излезе ти от нашия живот.

 

Ти беше оптимист.

Ти беше светла личност.

Със болка свеждаме сега глави.

Аз зная няма връщане обратно.

Но вярвам в срещата на нашите души.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??