Dec 29, 2005, 7:44 AM

ВЯТЪРА 

  Poetry
574 0 0

ВЯТЪРА

Поисках вятъра да срещна,

поисках да го съблазня.

Ръце разтворих – да го хвана,

коси разпуснах – да го спра.

И той дойде,

за миг поспря се.

Заплете с хладни пръсти

моите коси.

Целуна дланите ми

и си тръгна,
след себе си оставил тишина...


Не искам вече да го съблазнявам,

не искам вече да го спра.

Аз моля го сърцето ми да върне,

да ме прегърне и целуне

и щом поиска

пак да отлети.

 

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??