Nov 28, 2010, 11:01 AM

Вятърът... 

  Poetry
417 0 4

          ***

 

Вятърът

сълзата ми подгони –

с нея

той поиска да флиртува...

Сменят се различните сезони,

а пък аз

все още се лекувам.

 

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??