Nov 28, 2009, 2:26 PM

Вълчица 

  Poetry » Love
752 0 4

Огньове вилняха в сърцето ми,
изгарях, усещах се пепел.
 Ни дъх, ни вода във душата ми -
едничка тъгата оставих.
Сега съм сама и вълчица съм,
страстта си заключих дълбоко.
Сърцето наяве опразних си,
едничка тъгата оставих.
И погледа влажен прикрих
със ресниците черни и тежки.
С вода във ведра угасих
и последните въглени живи.
 Не пожалих аз нищо у себе си -
угасих, умъртвих и забравих.
 А оставих скъп спомен за двама ни
във нощта да ми бъде приятел.

 Пожелах си след време
единак да се върнеш при мене.

© Гергана Баракова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??