Oct 14, 2013, 5:18 PM

Вълна 

  Poetry » Love
683 0 8

ВЪЛНА

 

Потъват плахо следите ти в пясъка.

Преследвани от узрели вълни.

Там някъде, на ехото крясъка

връхлетя. И безмълвно се сви.

 

От моите сънища отново избягал си.

Безпътно се луташ сега.

И сълзите ми, безцветно изрязани

се сливат бавно в една синева.

 

Където боса, теб само обичаща,

пристъпвам лека, по килим от роса.

И с букетче от нежни лютичета

притихвам в скута ти -

укротена вълна...

 

© Лакрима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??