Dec 1, 2022, 7:48 AM

Вълшебна 

  Poetry » Love
709 5 12

Вълшебна си. Но нямаш още име.

Видение от моя тъмен свят,

което чаках толкова години.

Да блесне във душевния ми мрак.

Красива си. Ти повече от други,

които ме погубваха без страст.

Жестока беше моята заблуда,

защото ме ограбваха без глас.

Но искам теб. Не мога днес да скрия,

че просто съм се влюбил като луд.

И нямаш нищо общо със ония,

които ме убиваха от студ!

© Небесен Владетел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??