Светлият поглед на утрото...
позлатява ресниците на времето
и небесно синьо - посипва цвят
за да събуди света с мир и любов!
И под - трепетните крила
на гълъби бели - надеждата
разлиства - вълшебни цветове...
Защото всяко утро е по- детски чисто
и изпълва душите с позлата
и безусловна любов...!
Защото можем...!
Защото вярваме, че този свят
може да бъде обичан и бял...!
И вълшебният трепет на всяка секунда,
ни прави по - силни, по - мъдри и добри!
И вглеждам се под миглите на утрото
изпъстрени със златни слънчеви лъчи...
И душата пълни се с приказна позлата...
полита волна и щастлива - докосва с радост
вълшебни цветове и се изпълва със вяра и мечти!
И вглеждам се под миглите на утрото...!
А денят ме очаква мирен и добър -
докоснат от вселенски благослов...!
И под - трепетните криле на гълъби бели...
Надеждата разлиства с обич - вълшебни цветове!
08.10.2023г
Катя Джамова
© Катя All rights reserved.
Младене, благодаря ти от сърце за хубавия коментар!
Стойчо, благодаря ти за искрения коментар! И нека има:
" Мир, любов и светлина за всички хора по - света"
Николай, благодаря ти за хубавите думи!
Днес изгрева беше вълшебен...
а слънцето облякло най - новата
златна одежда се усмихна
и погали светът със любов...
И нежно ме докосват слънчеви лъчи
докосват сетивата - и обич в сърцето
само как пламти...Обичам този свят...!
Обичам новия ден...И нека той да бъде
изпъстрен с доброта и приказни вълшебства!
Катя