Любовта е звезден ангел,
долита от вълшебните
пространства...
Докосва те с нежност -
и с трепет изпълва се сърцето
под приказната омая на всемира...
Любовта това е да обичаш
и да запазиш звездната си
същност...Да бъдеш себе си
и да даряваш обич с искреност
и нежност...Да бъдеш мост и
да успееш, любимия с крилца
на ангел да го пазиш и закриляш.
Да бъдеш буден и навреме,
ръцете си да подадеш -
ако пред вас отворила се е бездна.
Да вдъхнеш вяра и надежда...
Любовта е свята, тя е вечен огън,
от първия трепет, до безкрайните бурии.
Да не се предаваш на живота тежък...
Да бъдеш искрата, която всяко утро
ще ни буди за ново и светло начало!
С крилца на ангел ме докосна,
звезден ангел дошъл от толкова
далече...Обичам те, и ще те закрилям
докато бурята утихне...Затова пазя
до сърцето си, искрата на вечното
ни вричане и душите звездните
мечтаят да достигнат някой ден
вселенските пространства...!
Сега си себе си...признавам...
исках толкова много пъти
да те променя,
но всеки идва сам със кармата си
и избира сам - как да я изправи!
И въпреки, че звездните ни същности
са се пресекли...сами избираме
житейските пътеки...!
И рисувам с пръсти звездното небе,
ето виж искрици светли, само как
блестят в него...и нека пламъка на
любовта ни не угасва...Бъди до мен,
това за мен е дар от небесата...
Бъди до мен! И аз до теб ще бъда!
С влюбен поглед - изумруден, светъл!
И нека пътя ни посипан е с любов
и щастие та в будните ни нощи
да ни светят със надежда...
И да ни водят през -
вълшебните пространства
към портала на вечността....!
Творчество! Любов! Мир!
Хармония! За да преоткрием
себе си и звездната си мисия!
01.11.2020г
Катя Джамова
© Катя All rights reserved.
Благодаря ти и за крилатата мисъл, много ми хареса!
Бъди здрав и благословен!