Ти не знаеш
как всяка нощ тихичко
се качвам при тебе на пръсти
и с устни
отварям вратата ти
политам над теб
над кревата ти
и приземена
в краката ти
се плъзгам нагоре
във тялото ти...
И с наметало
изтъкано от Любов
и Копнежи
ще те разтапям и топля
и ще бдя над теб
моя Надежда...
© Силвия Андреева All rights reserved.
А аз ще бдя над теб, Сиа!!!