Dec 15, 2011, 10:39 PM

Вълшебство 

  Poetry
2000 0 7

Пада нежност

като светъл знак,

цялата земя

заспива

в копринени,

добри ръце.

Сърцето пее

сладко и призивно

като коледно звънче...

Вълшебство иде,

да ни събере.

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??