May 29, 2015, 12:34 AM

Вълшебство мое 

  Poetry
498 0 0

Казвала ли съм ти някога 

вълшебство мое

колко ти се радвам

че те имам в мойта самота

 

Как замаяна усамотена

в тихото мълчание на нощта

със усмивка нежна

докосвам твоята душа

 

Казвала ли съм ти някога

вълшебство мое

как във мрака на нощта

ще ми липсва твоята ръка

свързваща деня с нощта.

 

© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??