Jul 20, 2012, 11:19 AM

Въпрос и отговор 

  Poetry » Love
770 0 10

Ти луд ли си? – отекна във ушите ми въпрос... 

Дори сезоните се плашат от въпроси сложни. 

Но само твоят глас във котешки нюанс ми отговори:

"През лудостта ще се намерим някога във тишинa... и без въпроси!"

                                                                         

 

© Веселин Динчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??