Когато срещнеш човек –
обикновен, като теб –
ти към лъжи не прибягвай.
Няма да имат за него
вкуса на истински мед.
Истината не е за всеки,
защото от нея боли.
Милост никой не иска,
ала честност дари -
според мен не е скъпа,
а не се купува с пари.
Намира се тя в сърцето,
но имаш ли я и Ти
или е пълно то с лъжи?© Вили Тодоров All rights reserved.
според мен не е скъпа,
а не се купува с пари.
Намира се тя в сърцето,..."
Прав си!