Нямах, нямам и едва ли ще имам...
Но мечтал съм и още мечтая,
човешкото в мен да запазя.
Сиромах съм, о , Боже, самотен.
Птиците крила имат...
но летят по принуда.
Живота си поставят в това...
с любов да мечтаят.
Предаден бях от... самота!
Любовта вече нищо не струва...
Време тъмно, зло, студ...
простота, там е магията.
© Ангел All rights reserved.
"Нямах, нямам и едва ли ще имам...
Но мечтал съм и още мечтая,
човешкото в мен да запазя.
Сиромах съм, о , Боже, самотен.
...
Предаден бях от... самота!
Любовта вече нищо не струва...
Време тъмно, зло, студ...
простота, там е магията."
Браво!
П.П. Благодаря ти, че подкрепи последния ми стих и политическия ми материал!