Jun 10, 2009, 8:12 AM

* * * (въпроси) 

  Poetry » Love
358 0 1

  

 Защо изчезна ти във мен...?

 Защо направи ме щастлива...? 

 И пак Любов си в този ден,

 когато мъката ми дива

 ме хвърля в размисъл безумен

 и всичко в мене се превива...

  

 Нима ще свърша аз забулен - 

 в очакване измамен,

 в сън и в плява...?

 Дали това е само драма -

 обречена отдавна на забрава...?

 Прилича тя на стара дама,

 измъчена, но пак желана...

  

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздравления! Все така и все по толкова
Random works
: ??:??