Nov 11, 2008, 11:47 PM

Въпроси без отговори 

  Poetry » Love
730 0 4

                    
                                                          
Когато те прегърнех, сърцето полудяваше в мойта гръд...
... та нима бе то подвластно на невинната ти плът?
Защо когато се обърна, виждам твоя лик там нейде да блести?
Защо когато те погледнех, с усмивка махаше ми ти...

Защо сега слънцето не грее, както грееше преди?
Защо очите ми не светят като две звезди?
Защо ти, мила моя, пламъка в душата угаси...

защо остави ме да бродя из света самотен, сив...

Защо когато ме остави, сърцето тъй бавно затуптя...
Защо То лъжеше се, че това е поредната шега...?

 
Любовта беше Ти, нали?



                                                                           Посветено на първата и единствена 

                                                                              истинска любов, която съм срещал!




                                                                                                      Asko  ™(=&=)™     




                                                                                                                             12.11.2008 y.

© Ас Ка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Смятам да публикувам още няколко изпълнения които аз лично смятам за аматьорски но все пак...
  • Силен стих!!!Кураж!!!
    Поздрав и прегръдка!!!
  • Хаха това нещо го написах докато седях на компютара и разглеждах стари наши снимки и ми стана едно такова странно ... и реших да драскам и така! А относно това че ще срещна друга ще кажа че няма защото лубовта идва само веднъж..после е самом привързаност и привличане последвани от евентуално по сериозно обвързване от тип брак!Аз изживях любовта,сега е ред на истинският живот!
  • Силно..., но ще срещнеш и друга.
Random works
: ??:??