Dec 20, 2007, 11:29 AM

Въпроси с отговор 

  Poetry » Phylosophy
577 0 8

Къде се раждат ветровете,
може ли да имат господар?
От къде идват чувствата
и можете ли да ги спрете?

Когато душата отлети,
остава ли следа от тях?
Могат ли сами хората
да избират своите съдби?

Животът ли сочи пътя прав
или сам си го откриваш?
Любовта ли те избира теб
или я търсиш по своя нрав?

Как покълват нашите мисли,
защо биват черни и бели?
Как винаги да ги владеем,
за да бъдат снежно чисти?

Въпроси със отговор един,
който се намира само в теб.
Решаващо е това кой си Ти
и дали на обичта си син.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??