Dec 14, 2008, 7:28 AM

Въпросите във такт ще се повтарят 

  Poetry » Civilian
818 1 27
 

 

Дали защото в календара на живота ни

разместиха се  черното и бялото...

Фалшиви са и дните ни, и нощите.

Системата ни ценностна разпадна се...

 

Поредното убийство по екраните

и вестниците търси си виновните.

И както винаги едно мълчание

ще бъде мотивираният отговор...

 

И както винаги ще си въздъхнем.

(Нали не сме на топа на устата?)

Не сме изцяло в блатото затънали,

а злото е отминало вратата ни...

 

И както винаги в неясни обстоятелства

ще се размива колективна отговорност.

Въпросите във такт ще се повтарят.

Така за спорт... Без да очакват отговор...

 

© Дочка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??